A FÉNY GYERMEKEI

                                          

 

 

ANGYALOK, SZELLEMI VEZETŐK ÉS A VELÜK VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ

 

Minden ember volt már olyan élethelyzetben, amikor nem tudta, merre menjen, hogy kitaláljon élete sötét erdejéből. Ilyenkor nézünk jobbra, balra, előre, hátra, de kevesen tekintenek fölfelé! Pedig az onnan érkező útmutatások, segítő információk sokat segíthetnek rajtunk.

 

 

 

ŐRANGYALLAL VALÓ KAPCSOLATFELVÉTEL

/ŐRANGYAL RÖGZÍTÉSE/

 

Most lehetőséget kaptunk Égi Atyánktól arra, hogy megérthessük, meghallhassuk őrangyalunk és az Égiek üzenetét. Olyan kommunikációs technika elsajátítására kaptunk lehetőséget, mely nem függ meditációtól, csak a vágytól, a választástól, a szabad akaratunktól. E technika elsajátítása után a nap bármely pillanatában, bárhol feltehetjük kérdéseinket őrangyalunknak és ő válaszol rá. És ami csodálatos benne: meg is értjük válaszaikat.

Az, hogy megfogadjuk-e vezettetését és javasolt gondolatait, rajtunk múlik!

 

 

 

SZELLEMI VEZETŐVEL VALÓ KAPCSOLATFELVÉTEL /SZELLEMI VEZETŐ RÖGZÍTÉSE/

 

Azoknak az embereknek, akiknek spirituális fejlődésükhöz szükségük van szellemi vezetőre, most lehetőségük nyílik arra, hogy vezetőjük útmutató javaslatait meghallgathassák. Mindezt olyan módon, ahogyan azt az őrangyallal való kommunikáció esetében jeleztük.

 

 

 

FÉNY RÖGZÍTÉSE

 

Mindazok, akik szeretnék megtapasztalni, hogy a gyógyító fény, mely szabad szemmel is látható, sugározzon a tenyerükből, kéréssel fordulhatnak felénk, és az Égi Atya engedélyével fényhordozóvá válhat.

 

 

Vissza a főoldalra